rolam2

monoZenészek közt nőttem fel, Nagyapám, Édesapám, Nagybátyám zenészek voltak. Rengeteg zenekari próbán rohangáltam, és közben figyeltem, mit játszanak a zenészek. Ezért is ismerem olyan jól a régi örökzöldeket, a technikai háttérről nem is beszélve.

1993-ban kezdődött minden… eleinte csak kisebb házibulikon, és iskolai rendezvényeken próbálkoztam szórakoztatni a korombeli srácokat.

1994-től 1997-ig szinte minden szombat este, egy kis szadai diszkóban, lépésről-lépésre tanultam meg a szakmát. Természetesen, sok egyéb rendezvényem volt már akkor is pl.: születésnapok, alkalmi rendezvények, és persze pár clubba is kaptam meghívást.

1998-tól 1999-ig minden második pénteket az ikladi Tárna diszkóban töltöttem.

1999 és 2000 nyarának szombat estéi Székesfehérvár, akkori legnépszerűbb klubjában, a West-ben játszottam. Ez volt az első igazán profin felszerelt, és menedzselt klub.

Közben persze megérkeztem „haza”, Vácra. Alkalmanként rendeztünk bulikat a következő helyeken pl. a Hattyú utcai Belga sörházban, a Petőfi utcai Marco Polo Pubban, vagy a Red & Black-ban. Ezek kis létszámú, de annál hangulatosabb bulik voltak, amiket a saját technikámmal hangosítottam, világosítottam.

2000-től 2003-ig ez az egyik kedvenc időszakom. Ezek a bulik „Szerdai Funky Party” a Street of Dublin nevű helyen, itt Vácott. A fiatalok kedvéért mesélem el, hogy híres sportolók, zenészek, hazai celebek is álltak sorba, és vették a belépőket, hogy bejuthassanak.

2002 és 2013 közt a budapesti Soho London dj pultja mögött álltam, a nyár kivételével minden szombat este. Rövid idő után szinte mindegyik este teltházas volt. Igazi házibuli hangulat volt! Funkytól kezdve, a modern sláger zenékig mindent lehetett játszani. Zeneileg nagyon igényes közönség járt oda.

2004-ben a váci Club Mouseoleum meghívott a 7. szülinapjára, hogy nyissam meg a club második termét, amire a „Kisterem” név ragadt. Azóta a péntek estéken itt lehet megtalálni. A Mouseoleum 2007-ben felkért, mivel kicsinek bizonyult már a kisterem, hogy egy estére cseréljük meg a termeket. Félve mentem bele, mert azt gondoltam, hogy egy nagyobb létszámú bulinak nincs olyan hangulata, de tévedtem. Így kezdőd a „Teremcsere”. Akkoriban ezeken a partikon kizárólag RnB, és Hip-Hop zenéket játszottam. Az első parti olyan jól sikerül, hogy megdöntött mindenféle rekordot a clubban. Az egyik kedvenc parti sorozatom volt.

2013-ban felkértek a Vác városi vezetői, hogy szerepeljek a több, mint 20 éves Váci Világi Vigalmon. Ez egy 3 napos rendezvénysorozat, 4-5 színpaddal, és rengeteg fellépővel. Természetesen, engem elsőre a mélyvízbe dobtak! Szombat este nagyszínpad a Demjén koncert után… Félve léptem fel, mert hiszen eddig se ekkora technikával, se ennyi emberrel nem volt dolgom… Összeszedtem magam, és megpróbáltam a maximumot kihozni magamból. Sikerült! Még hozzá nem is akárhogyan! Olyan jó sikerült, hogy máig többen emlegetik a bulit. Sőt, 2014-es Vigalomra is visszahívtak. Erről bővebben találhattok egy videó összevágást a Youtube-on.

Ezek “állomások” csak nagy vonalakban mutatják be, hogy merre, dolgoztam, hiszen rengeteg privát partin szerepelek pl.: Esküvőkön, céges rendezvényeken, születésnapokon…stb. 2006-ban felkértek egy holland-magyar esküvőre. Attól kezdve vállalok esküvőket is, és mára már nyaranta szinte minden szombat estém ezzel telik el.

Esküvői helyszínek:

Bp.:Hotel Sofitel, Gellért Szálló, Barabás Villa, Spoon Hajó, Rozmaring Étterem, Petneházy Club Hotel, Udvarház Étterem, Bajor Gizi Színészmúzeum, Csónakház Étterem, Astoria Hotel, Versailles Terem, Zsófia Hajó, Mezőgazdasági Múzeum, Kultúr Kúria, Búsuló Juhász, Podmaniczky Palota…stb.

Vidék: Szepi Fogadó (Szendehely), Szent Anna Fogadó (Berkenye), Rubra Étterem (Vác), Halászkert Étterem (Vác), Althman Ház (Vác), Sega (Vác), Invitárium (Szentendre) Penzión Zlatá Ryba (Szlovákia), Kék Duna Vendéglő (Göd), Kállay Kastély (Bercel), Malomkert Hotel (Nagybörzsöny), Yacht Club (Tihany), Mátyás Étkezde (Nagymaros), Maros Étterem (Nagymaros), Nemeskéri Kúria (Göd), Camelot (Verőce), European Lakes Golf & Country Club (Hencse)…stb. és reggelig sorolhatnám! Ha valaki keres Vácott, vagy Vác környéki helyszínt, akkor nyugodtan írjon rám, mert a létező összes helyen voltam már.

Clubok, parti helyszínek:

P60, Marlin, Sega, Igauana, Bahnhoff Disco Club, Meli Disco, Replay Café, Stex, Momo Étterem, Harry’s Pub Champs Sport Pub, Laguna Étterem, Bartlang Étterem, Maros Étterem, Sziget Café, Blue Tomato, Belga sörház, 11év Soho London, 2004-től péntekenként Club Mouseoleum…stb.

Cégek akiknek dolgoztam már:

Bristol-Myers Squibb, AGIS Fire & Security Kft., Nokia, Coca Cola, Shell Gas, Budapest Autófinanszírozási Zrt, Cemex, Xerox Magyarország, Piramis Építőház Kft., Schering Gyógyszer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Nier Holding Zrt., GTS Data Net, Axelero, Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft., Partner Kft., Leo Burnett Budapest… stb.