rendezveny2

Teljes körű szolgáltatás tudok nyújtani akár születésnapról, privát partiról, iskolai-, önkormányzati-, céges rendezvényről legyen is szó.

Saját, professzionális hang-, és fénytechnikával rendelkezem, akár 300 főig.

Szükség esetén, külsős cégekkel karöltve, megoldhat akár teljes színpadtechnika bérlést is.

20 év alatt nagyon sok zenei stílusban mozogtam már, ezért akár „házibuli hangulatot” tudok teremteni, akár egy multinacionális cégnél is, ahol több országból érkeznek a dolgozók.

Amint tudjuk, hogy az egyik legjobb csapatépítő tréning a közös tánc.

Természetesen, nem csak multi cégeknek dolgoztam már, hanem több kisebb vállalkozásnak, ahol is a létszám mindösszesen 35-40 fő volt. A születésnapok tekintetében, 18-tól a 60 évesig mindenféle korosztálynak játszottam már. Büszke vagyok arra, hogy több esetben, akár 10 év különbséggel ugyan annak a születésnaposnak kértek fel.

Ezekről a rendezvényekről csak is helyszín képeket töltök fel az internetre, hogy ezzel is megőrizzem a rendezvény „zártkörű” jelegét.

Céges referenciáim:

Bristol-Myers Squibb, AGIS Fire & Security Kft., Nokia, Coca Cola, Shell Gas, Budapest Autófinanszírozási Zrt, Cemex, Xerox Magyarország, Piramis Építőház Kft., Schering Gyógyszer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Nier Holding Zrt., GTS Data Net, Axelero, Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft., Partner Kft., Leo Burnett Budapest… stb.